Trend Report TURBANS

Ajo cka eshte veshur tradicionalisht ne Lindjen e Mesme, Afrike, dhe nje pjese te Azise tek vendet tjera eshte bere mode. Shume dizajner te modes futen dhe kete (Turban) ne koleksionet e tyre prandaj kohet e fundit ky trend shihet si ne Evente te ndryshme dhe gjithashtu ne rruge qe gjithsesi duket shume bukur.

Turbans mund te jete dhe nje ndihme shume e madhe ne raste kur floket tuaj nuk jane te rregulluar dhe koha qe te shpenzoni ne rregullimin e tyre eshte e shkurter.

Shih me posht disa nga fotot:

 

Pëgaditur nga: Gresa Vokshi