Lucette van Beek per Revisten Glamour Itali Prill 2012

Holandezja Lucette van Beek per Revisten Glamour Itali Prill 2012, paraqitet ne rubriken ‘Multi Color’, fotografuar nga Jonas Bresnan dhe stilist Ada Kokosar.