Valentino | Koleksioni para-vjeshtë 2012 për meshkuj

Dizanjeret Maria Grazia Chiuri dhe Pier Paolo Piccioli kanë përmbledhur për veshjet e fundit për meshkuj të markës Valentino, ata kane krijuar një përmbysje delikate, në frymën couture të traditës së veshjeve për meshkuj. Koleksioni para-vjeshtë e Valentinos, na sjellë kthim në modën e viteve 50’ta në Firencë, dhe dizajneret të cilët tani e mbajnë emrin e tij, kanë qëllimin që meshkujt ta ndjejnë trashëgiminë e vetë Valentinos.

[Source: style.com]
Përgaditur nga: Edisa Shahini