Versace | Couture Pranverë 2012

Donatella Versace ka qenë në titujt kryesor gjatë muajve të fundit
me koleksionin e fundit të markës Versace në bashkëpunim me H&M. Tani ajo është përqëndruar në kulmin e fundit të modës, për të krijuar nga ateljeja e Versace, atë të Couture. Cameron Diaz, Diane Kruger, Abbie Cornish, dhe Ludivine Sagnier kanë marrur pjesë në shfaqjen spektakulare të Versace Couture Spring 2012 show. Sepse të gjithë fustanët të cilët i prezantoji Donatella Versace, janë gati për tu veshur në tepihun e kuq.

 

[Source: style.com]


Përgaditur nga: Edisa Shahini