Versace per H&M

Erdhi koleksioni i Versace per H&M. Une kam porositur kepuce dhe fustan nga versace te cilat jane me detale shume interesante dhe nje kualitet shume i mire.
Me posht mund te shihni disa nga fotot qe kam bere vetem per PSS

Pëgaditur nga: Gresa Vokshi

 

 
  • http://www.facebook.com/ena.gjakova Ená Breezy

    love it babe – gresa veq vazdho! =)

  • http://www.facebook.com/ena.gjakova Ená Breezy

    love it babe – gresa veq vazdho! =)