Veshu Shqip me Folkan Shqip

Marka e veshjeve FolkanShqip erdhi si krijim i pergjigjes ne pytjen:“Pse t’i mbajme ne bluza heronjet, flamujt, simbolet e vendeve tjera dhe jo simbolet e vendit tone? (pa ofenduar askend)”. Koleksioni i pare i tyre ishte ne vitin 2011 nje koleksion bluzash ku perfshiheshin vetem simbolet dhe fiugrat tona kombtare me nje dizajn modern. Me nje produkt 100 % shqiptar duke filluar nga qepja, materiali shtypi dhe shitjes online (per here te pare ne Kosove), FolkanShqip shume shpejte u perkrahe nga qytetaret e Kosoves. Duke qene nje marke serioze FolkanShqip u prezantua edhe me bluza me menge te gjate ne sezonin Vjeshte, dhe pastaj edhe me duksa per sezonin e Dimrit. Pas nje suksesi mjaft te madh me keto 3 koleksione, FolkanShqip vazhdoj edhe me sezonin e Veres 2012, me dizajne te reja dhe perpos shitjes online tani edhe me pika te shitjes ne tere Kosoven. Keto bluza gjeten vend ne koleksionin e shumices te rinjve te cilet me krenari te madhe i bartin keto simbole ku tanime kane filluar edhe te behen trend ne viset shqiptare, i cili ishte edhe misioni tyre. Duke percjellur trendet boterore te modes dhe duke i pershtatur me traditen dhe simbolet tona, FolkanShqip do te vazhdoje kontriubtin e saj ne promovimin e simboleve tona, dhe do te vazhdoje rritjen ne nje nga markat me te fuqishme kosovare te veshjeve. Mos harroni, veshuni SHQIP.

https://www.facebook.com/FolkanShqip

Me posht mund te shihni disa nga produktet e tyre

[Source: facebook.com/FolkanShqip]

 
 • Anonymous

  Bravo dhe shume bravo. Ide shume shume kreative dhe fantastike. Njera nder metodat me te mira per promovimin e vlerave tona, vendit dhe shpirtit tone shqiptar. Shume po me vjen mire per punen tuaj.

 • Ndeki

  Bravo dhe shume bravo. Ide shume shume kreative dhe fantastike. Njera nder metodat me te mira per promovimin e vlerave tona, vendit dhe shpirtit tone shqiptar. Shume po me vjen mire per punen tuaj.

 • Anonymous

  E menduar shume mire , ta tregojm identitetin tone permes veshjeve me simbole tona . Maicat ne foto shume te bukura do ta porosis nje me pelqejkan shume :)

 • drini02

  E menduar shume mire , ta tregojm identitetin tone permes veshjeve me simbole tona . Maicat ne foto shume te bukura do ta porosis nje me pelqejkan shume :)