Wei dhe DJ per Flare Prill 2012

Modelet Wei dhe DJ paraqiten ne Rubriken ‘Electric Circus’ per Flare Prill 2012, fotografuar nga Chris Nicholls dhe stilist Elizabeth Cabral.