What a man!

Nëse ju doni të visheni shik dhe elegant, kombinoni garderobën në tone një ngjyrëshe!


1. Kalorësi i bardhë
Xhaketë e bardhë „smoking“ është gjithmonë në modë. Për të mos jetë dukja shumë elegante, ju mund të mbani një shall të zi të hollë.

2. Maintained
Në kostumin me prerje të ngushtë, mund të kombinohet përsëri shalli I hollë.

3. Setra me katrorë
Një kostum i zi, duket me katrorë njëashtu shumë mire. Kombinimi perfekt në të – këpucë të zeza llaku, pa çorapa.

4. Mbani varëse
Në qoftë se doni të dukeni ndryshe në club, mbani varëse në pantallonat. Njëashtu kapela e zezë e kompleton dukjen tërësisht.

Të gjitha veshjet janë H&M.

Pëgaditur nga: Edisa Shahini