X-MAS HAIRSTYLE & CO!

Retro Curls

Duket shume bukur dhe per festa shume elegant, me buze te kuqe si nje Diva!

Sleek-Train

Shume leht per tu bere dhe bukur duket si nje business women

Glitter-Nail

Llak i thonjeve eshte WOW!! Glitter Llak i thonjeve? duhet ta keni fashonista. Gjelber te ndritshme, Barbie Pink, Electric Blue, ose stilit te larte ne argjend dhe ari.

Keto jane per Krishtlindje dhe periudhen e vitit te ri. HOT!

Lovelips

Buzekuq nje klasike te kuqe. Cfar do te benin DIVAs pa ate??? ♥

Pëgaditur nga: Gresa Vokshi