Ymre Stiekema per Revisten The Block Pranvere/Vere 2012

Holandezja Ymre Stiekema per Revisten The Block Pranvere/Vere 2012, paraqitet ne rubriken ‘ Good Housekeeping’ fotografuar nga Catherine Servel dhe stilist Michelle Cameron.