Zuzanna Bijoch for Paul & Joe Spring 2012 Campaign

Modelja Zuzanna Bijoch per kampanjen e Paul and Joe Pranvere 2012,  fotografuar nga Mikael Jansson, stilist Karl Templer. Zuzanna ka nje pamje elegante me motive fisnore, bizhuteri me ngjyre tirkiz dhe taka te larta me platforme dhe ne krah te modelit Miles McMillan.